Режим роботи склада:
Пн-Сб: 10-19:00, Нд: вихідний
Передзвоніть мені

Як з'явилися м'які меблі?

  Як же приємно вранці розташуватись у м'якому кріслі за філіжанкою кави! Або в офісі за робочим столом сидіти не на табуретці, а на зручному кріслі! А як же божественно після робочого дня розслабитись вдома на м'якому комфортному дивані!
Як же з'явилися ці м'які, затишні, комфортні меблі? Існує кілька фактів про її появу.
До XIX століття люди не мали поняття, що таке м'які меблі. Велика кількість одягу дозволяла жінкам не мерзнути і почуватися комфортно на твердих лавах та табуретах. Але з часом, коли мода почала змінюватися, а жінки звільнятися від теплих шат, Йозефу Хоффманну спала на думку ідея створювати справжні м'які меблі.
Друга теорія розповідає нам про те, що перші м'які меблі з'явилися у французьких замках у XVII столітті. Інтер'єр та обстановка в таких замках мала відповідати високому рівню та створювати зручності. Спочатку жорсткі меблі були обтягнуті тканиною. А згодом її стали набивати натуральними дорогими наповнювачами.
Всі меблі виготовлялися виключно за ортопедичними правилами. Такі меблі були не просто зручними, а й корисними для спини людини. М'які меблі розробляються таким чином, щоб спина та ноги людини могли відпочивати.
В наш час є дуже багато компаній, які займаються пошиттям м'яких меблів. Крісла, дивани, пуфи та багато іншого з різних тканин. Хтось любить шкіру, хтось велюр, замш. А хтось віддає перевагу звичайній тканині.
Як нам подобається, зайшовши в меблевий магазин, помилуватися диванами, м'якими стільцями, кріслами. Ми уявляємо, як вони виглядатимуть у нас вдома, в кабінеті або на дачі.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
3 + ? = 13
Введіть капчу*