Режим роботи склада:
Пн-Сб: 10-19:00, Нд: вихідний
Передзвоніть мені

Куди влаштувати меблі?

  У всіх країнах світу люди рано чи пізно позбавляються своїх старих і не дуже старих меблів. Наприклад, у Німеччині такі меблі виносять просто надвір. І її може забрати сміттєзбиральна машина або люди, яким ці меблі необхідні. І це великогабаритні речі. Столи, шафи, стільці, побутова техніка. І меблі справді можуть виглядати дуже пристойно. А побутова техніка цілком робоча.
У Франції люди позбавляються меблів приємнішим способом. Дарують її друзям чи знайомим.
У нас в Україні не прийнято виставляти меблі на вулицю, ми рідко даруємо її друзям. Ми намагаємося ці меблі продати.
З яких причин і куди люди здають використані меблі?
Є багато сайтів, куди можна виставити такий товар. І в наш час зовсім не рідкість продати або купити меблі б/в. При переїзді на нову квартиру або новий офіс, ми стикаємося з необхідністю придбання меблів. Ми розуміємо, що покупка нових меблів-занадто дороге задоволення. І шукаємо в інтернеті меблі дешевші.
Причини, через які люди позбавляються меблів можуть бути різні. Хтось хоче змінити інтер'єр, хтось переїжджає, комусь меблі не підійшли за розміром чи кольором, а комусь просто шкода викинути свій старенький диван. І люди виставляють її на різні сайти. А покупці вже підбирають, які меблі, куди і за якою ціною їм потрібні.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
10 + ? = 13
Введіть капчу*